Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Animés idézetek

 "Sötétben bolyongó szánalmas árnyék,
Tetteiddel fájdalmat és szenvedést okozol,
Bűnben elmerült tisztátalan lélek,
Kíváncsi vagy milyen a halál?"
Enma-ai(Jigoku Shoujo)

 

 "Kira gyerekes és utál veszíteni...akárcsak én." (Death note)

"Az álmaim nem a jövőről szólnak, hanem a múltról..." (Naruto)

 

"Minden ember azt ítéli meg helyesnek, amit ismer és tud és ahoz is ragaszkodik. Ők ezt hívják "valóságnak". De a tudás és az ismeretek nagyon bizonytalan dolgok, így lehet, hogy a valóságuk csak egy illúzió. Mindenki a saját kis világában él és úgy ahogy ő helyesnek gondolja, érted már?" (Naruto)

 

"Akik a színpadon fellépnek, azoknak angyali szívük van, mert azt akarják, hogy a közönség jól szórakozzon. Nem a saját hasznukat lesik, nincs bennük semmi más, csak az őszinte remény és a szándék, hogy boldoggá tegyék a közönséget. De sajnos aztán jönnek az "én sokkal jobb leszek nála!" helyzetek, és a szeretetet felváltja a gyűlölet." (Kaleido star)

"Miért voltam ilyen gyengéd és óvatos? Mert úgy éreztem, hogy máskülönben a fiú, aki előttem áll, szilánkokra törne."(Vampire knight)

"Nem is tudom, minek nevezhetném azt az érzést, amely azon az estén hatalmába kerített. Nem volt az szerelem, a szívem sem akart kiszakadni a helyéről. Az ilyen kislányos érzések egyáltalán nem voltak jellemzőek rám. Ez inkább volt féltékenységgel párosult irigység, felháborodás, egy ellenálhatatlan vágy." (Nana)

"Neked köszönhetem, hogy megtudtam, milyen érzés, milyen öröm szerelmesnek lenni... csodálatos! Boldog vagyok, Júlia. Boldog vagyok, hogy itt élhettem, egy világban Veled." (Romeó x Júlia)

"Előre menjek, vagy talán hátra? Nyugodt vagyok vagy magába szívott az őrület? Az igazságot látom vagy mindez csak látomás lenne? A víz a magasabb helyekről az alacsonyabbak felé folyik. Idővel a víz tömege megnő, folyóvá alakul. Az emberi akarat is ilyen. Utálják a régi rendszereket, melyek elvontak. Megvetik őket. De... mi van, ha nem az a fontos, hogy minél magasabban legyél? Végül mindent a rendszer ural majd. De jól van ez így."(Soul Eater)

 
 

 

ProfilképUtolsó kép


FacebookArchívum

Naptár
<< Április / 2021 >>


Statisztika

Online: 2
Összes: 240083
Hónap: 1946
Nap: 83