Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Emo

 

Az emo, mint életstílus:

 Napjainkban az emo szót leginkább az érzelmek leírsára használják. Az érzelmek szabadságát képviseli: a fiatalok és a teenagerek a szabadságuk reprezentálására használják. A teenager kor az élet egy olyan része, amikor az elme igen akív és regeteg mindenre haszálható, ezen felül az érzelmekek nagyon intenzíven élik meg a tinik. A fiatalok meg akarják szegni a szabályokat és a törvényeket és szabadon élni.

 

 

Az emo, mint zenei stílus:

A zene stílusaként az emo a zenének a rockstílusábatartozik, ami a különböző gyökérstílussal leírja a különböző független stílusok variációját és az egyesülését. Ez főleg egy olyan fajta rockstílus, amit a különböző rockstílusok egyesülésével csinálnak és nem szereti, ha bármilyen stílussal összekötik.

 

Az emo, mint divat és stílus:

Divatként és stílusként az emo képviseli a divatnak azt az áramlását, ami kedveli a fekete és fényes színt, ami képviseli az elme belső államát. A pasi emo stílustképviseli a szoros fekete farmer szokatlan testpiercinggel és szegecselt övekkel és a szűk banda póló is. A hajstílus és testpiercingek mutatják, hogy az emo nem hisz a nemek felosztásában és ellentmond mindennek, ami ez ellen szól. Az emoa tizenévesek számára nem csak a divat stílusaként ideális, hanem a megnyilvánulás útjaként is.

 

 
 

 

ProfilképUtolsó kép


FacebookArchívum

Naptár
<< Április / 2021 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 240074
Hónap: 1943
Nap: 81