Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Inu x Boku SS

 

Eredeti cím 妖狐×僕SS/
japán
Angol cím Inu x Boku Secret Service
Egyéb cím(ek) Youko x Boku SS, Youko (Inu) x Boku SS, Inuboku Secret Service
Besorolás animeTV
Hossz 12 rész
Év 2012

 

Inu x Boku SS

Az Inu x Boku Secret Service anime egy manga adaptációjaként került a képernyőkre a 2012-es téli szezonban. A manga 2009 áprilisában vette kezdetét. Az író és egyben rajzoló Fujiwara Cocoa.

Történet

Shirakiin Ririchiyo a gazdag, jómódú és tiszteletreméltó Shirakiin-ház lánya. Az egész családban ő az egyedüli, akinek youkai-vér csörgedezik az ereiben, ezért nem is kapta meg azt a szeretetet, mint a legtöbb gyermek, vagy éppen a húga. Különlegessége miatt eddigi életében főleg szolgák, cselédek vették körül, ám mindenki csak érdekekből törődött vele. Származása miatt sokan kigúnyolták, terrorizálták, de ebből kifolyólag többen meg is védték, annak reményében, hogy a ház feje viszonozza tettüket. Ririchiyo nagyon magányos volt és szánalmasnak érezte magát, ezért - hogy erősnek tűnjön - hencegett és mindenkit megbántott. Azóta egy normális kapcsolatot se tudott létrehozni senkivel. Mégis tudja, hogy ezen muszáj változtatnia. Meg kell tanulnia, hogyan építse fel önbizalmát, majd hogyan beszélgessen másokkal. 

A lány önállóságra vágyva úgy dönt, hogy elköltözik családjától és ezentúl az Ayakashi Kan nevű komplexumban, azaz bérházban fog élni. Az emberek azt gondolják, hogy ez egy lakóhely komplexum a szuper gazdagoknak, ahol csak kiválasztott emberek élhetnek. Ám ez nem teljesen igaz, hiszen a ház lakói mind-mind Ririchiyóhoz hasonló vérrel rendelkeznek, hiszen őseik keveredtek egy szörnyeteggel. Éppen ezért az Ayakashi otthonban minden egyes lakó mellé kirendelnek egy titkosszolgálati ügynököt, aki megvédi őket a természetfeletti veszélyektől.

Főszereplőnkhöz is érkezik egy testőr Soushi Miketsukami személyében. A lány eleinte elutasítóan viselkedik vele, hisz ő azért jött ide, hogy egyedül lehessen. Az ügynök viszont nem hátrál meg, a kutyájaként viselkedik, mindent megtesz érte. Amikor a lány belátja, hogy Miketsukami bármire képes, csak hogy mellette maradjon, már nem ellenkezik és elfogadja testőreként. A történet fő szála Ririchiyo jellemváltozását és Miketsukamival való kapcsolát követi végig. Persze a többi szereplőt is megismerhetjük és egyre több dolog lát napvilágot az Ayakashi Kanban.

KÉPEK -> további mintaképek ]

 
 

 

ProfilképUtolsó kép


FacebookArchívum

Naptár
<< Április / 2021 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 240078
Hónap: 1944
Nap: 81