Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ouran High Scool Host Club

 

Lányok, figyelem! Melyikőtök ne szerette volna azt valaha is, hogy kiszolgálja őt egy férfi? Kényeztesse, bókoljon és meglepje a romantika minden egyes áhítatos pillanatával? Most elérkezett a mi időnk is! Válasszatok hát a szereplők közül, nektek melyik a zsáneretek? Az Ouran High School Host Club egy mangából készített anime sorozat, ami garantáltan felpezsdíti a bánatos szíveket! Móka, kacagás, álmok. Minden, ami kell egy lányoknak szóló történetbe. A mangát Bisco Hatori készítette és a LaLa magazinban adták közzé. A történet a lányokat veszi célba, melyben kigúnyolják azokat a sztereotípiákat és kliséket, amik a shoujo műfajban általában jelen vannak. A mangából audiodráma is készült, na meg a már emlegetett anime, amit a Bones készített el. 

Történetünk nem túl bonyolult, hisz az első részben bekövetkezett „baklövés” az egész sztori elindítója, a többi már csak csupa komolytalanság. Fujioka Haruhi mindenáron be akar jutni az Ouran középiskolába, mert minden vágya az, hogy ügyvéd lehessen. Szerencsére sikerül is neki ösztöndíjas diákként bejutnia, hogy aztán elkezdhesse tanulmányait. Ám sajnos ebbe az iskolába szinte csak gazdag úri fiatalok járnak, akiknek a zsebe tele van tömve pénzzel. Főszereplőnk azonban nem ilyen. Még arra sincs pénze, hogy megvegye az irtó drága egyenruhát. Azért, hogy ne gúnyolják ki, hosszú, laza ruhákat hord, szemüveget visel, és kócos hajjal jár-kel. 

Haruhi éppen egy csendes termet keres, ahol senki sem zavarja, és elkezdhet tanulni. Ekkor bukkan rá az iskola Harmadik Zeneszobájára, ahová be is lép. Itt találkozik hat fiúval (Takashi Mori, Mitsukuni Hunny, Kaoru és Hikaru, Tamaki és Kyouya), akik teljesen megváltoztatják eddigi életét, ugyanis ekkor véletlenül összetör egy 8 millió yenes vázát, így tartozása keletkezik a fiúkkal szemben. A lány nem tud mit tenni, mivel semmi pénze sincs, ezért megegyezik velük, hogy hogyan fogja az adósságát kiegyenlíteni. Ő lesz ezentúl a klub kutyája, akinek muszáj mindent megtennie, amit a fiúk kérnek. Takarítania kell, és a vendégeiknek fel kell szolgálnia az ételeket, italokat. Ám a fiúk egy kis tévedésbe esnek, hiszen Haruhiról az öltözéke miatt azt hiszik, hogy fiú. Végül a klub főnöke úgy dönt, hogy ő is azt a feladatot végzi majd, mint a Host Club többi tagja. Tehát a vendégeikkel (akik persze lányok) kell beszélgetnie, bájolnia, kedveskednie, és mindent meg kell tennie, ami egy lánynak jól esik. Miután kiderül az igazság, hogy Haruhi valójában egy lány, továbbra is elvégezheti a feladatait, hogy kiegyenlítse a számlát, de a vendégek előtt ezután is úgy kell tennie, mintha fiú lenne. 

Host Club
A Host Clubot Tamaki találta ki, még mielőtt a középiskolába került volna, majd miután belépett az iskolába, rögtön meg is alapította. A klub tagjai:

Tamaki Suoh: A klub elnöke, valamint a legbolondosabb karakter, aki a herceg szerepét tölti be. 
Kyoya Ohtori: Az alelnök és démonkirály. Egy harmadikos fiú, akinek testvérei beárnyékolják az életét. 
Mitsukini Haninozuka: Őt Hunnyként is emlegetik, aki a cuki szerepét tölti be az animében. Úgy néz ki, mint egy általános iskolás, és egyfolytában csak édességet eszik. Mori legjobb barátja.
Takashi Morinozuka: Moriként is ismerik. Ő a csendes, de vagány srác szerepét tölti be, aki talán csak azért nem tűnik félelmetesnek, mert mindig vele van Hunny. 
Kaoru és Hikaru: Ikrek, akiket eddig még soha nem tudott senki sem megkülönböztetni. Nem is lehetne, hiszen mindig változtatják kinézetüket. Nagyon magányosak voltak, egészen a Host Club megalakulásáig.
Haruhi Fujioka: Ő a történet hősnője. Egy nagyon szegény családból származik, de nagyon értelmes. Az anyja meghalt, amikor ő nagyon fiatal volt. Nem nagyon érdeklik a csinos dolgok. A klubban mindenki szereti őt.

A klubban a vendégek választhatják ki, hogy éppen ki szórakoztassa őket. Mellesleg a Host Club tagjai feltűnően hasonlítanak Bisco Hatori egy másik mangájának, a Millenium Snow-nak a karaktereire. A Harmadik Zeneszobát a tagok mindenfélével fel tudják szerelni, amihez éppen kedvük van. Egyszer egy trópusi mennyországban találjuk magunkat, aztán pedig mintha rendőrőrsre tévedtünk volna. Mindent megtesznek azért, hogy vendégeik igényeit kielégítsék, és ez éppen elég arra, hogy mi nézők teljesen elégedettek legyünk az animével. Hatalmas poénok, néhol szerelemmel és romantikával megspékelve, ami éppen elég ahhoz, hogy nekünk, lányoknak óriási örömöt és szórakozást nyújtson.

 
 

 

ProfilképUtolsó kép


FacebookArchívum

Naptár
<< Április / 2021 >>


Statisztika

Online: 2
Összes: 240078
Hónap: 1944
Nap: 82